Ny afdelingsleder

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at vi har ansat Henrik Due Jørgensen som Afdelingsleder/Overmontør til vores Munkebo afdeling som holder til på Lindø Industripark. Tag godt i mod ham!

ACT Innovation åbner afdeling i Ringe

PRESSEMEDDELELSE 1. maj 2013

 ACT Innovation åbner afdeling i Ringe

Pr. 1. maj får erhvervslivet i Ringe selskab af et nyt elinstallationsfirma. Det sker, når ACT Innovation med afdelinger i Otterup, Odense og Lindø Industripark overtager alle aktiviteterne i det midtfynske firma El-Skov, der har eksisteret i ti år.

For ACT Innovation, der har drevet elinstallationsvirksomhed i 11 år, sker opkøbet af El-Skov som led I en naturlig udvidelse af firmaet.

- Vi har købt flere elinstallationsfirmaer gennem årene med stor succes – senest firmaet Carsten Holm Jensen i 2009 – og vi ser frem til at videreføre det arbejde, som Merete Skov har bygget op gennem årene, siger direktør Anders Petersen fra ACT Innovation, der beskæftiger 25 medarbejdere.

Mens ACT Innovation således fortsætter aktiviteterne  i Ringe, skifter Merete Skov spor for at arbejde som underviser på Fredericia Maskinmesterskole.

- Merete vil dog i en overgangsperiode hjælpe os, så vi kommer godt i gang , og vi glæder os til  at kunne servicere såvel nye som eksisterende kunder i det midt -og sydfynske område, siger Anders Petersen, der pr. 1. maj flytter ind i nye lokaler på Bakkevej 13 i Ringe, lige ved siden af DESIGNA.

 

Nyt website

Så har ACT Innovation fået et nyt website. Se dig lidt omkring, smid evt. en kommentar på vores facebook side…

Venlig Hilsen

ACT Innovation