Alarm

Oasis grundpakkeEn ”oase” af sikkerhed

Et OASIS alarmsystem er den ideelle løsning til dig, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af virksomheden eller boligen. OASIS systemet er fremtidssikkert og yderst brugervenligt.

Trådløs FOTO detektorOasis sensor

Som unik alarmverifikation kan der tilsluttes FOTO-detektorer til OASIS alarmsystemet. Ved alarm tages der 4 billeder, som kan overføres trådløst til kontrolcentralen eller en billedserver. Efterfølgende sendes en mail eller en SMS med link til billederne.

Stort tilbehørsprogram

Til OASIS alarmsystemet kan der købes ekstra trådløse FOTO detektorer, rumdetektorer, åbningskontakter, betjeningspaneler, fjernbetjeninger, sirener og røgalarmer, ligesom der kan købes trådfaste enheder. Alarmen kan opsættes til at alarmere lokalt, men også direkte til kontrolcentralen. Det er også muligt at ændre sendertype, hvis man på et senere tidspunkt skulle få et andet behov. OASIS alarmen er forberedt til 50 trådløse adresser fordelt på zoner, betjeningsenheder samt trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen alarmløsning.

Oasis overblik

Du er velkommen til at kontakte os

Har du brug for et uforpligtende tilbud, eller vil du bare gerne vide mere om sikkerhed til dit hjem eller din virksomhed, så kan du altid kontakte os på 64 82 18 45.