Industriel IT

ACT Innovation udfører også alle former for datainstallationer i industrien, herunder installation i Cat5, Cat6 og fiberinstallationer. Som nogle af vores kompetenceområder kan nævnes: Opsætning af router og switch, opsætning af trådløs AP, reparation af IT-udstyr, installation og opsætning af IP-telefoni. Vores samarbejdspartnere inden for industriel-IT er:

Et af de steder, hvor der kan hentes en del besparelser, er på telefonregningen. Besparelsen ligger i at skifte fra traditionelle analoge telefoner til IP-telefoner.

Hvad er IP-telefoni?

IP-telefoni – også kaldet bredbåndstelefoni eller VoIP (Voice over IP) – giver dig mulighed for, at du kan føre telefonsamtaler og benytte teletjenester over en bredbåndsforbindelse. IP-telefoni har samme funktioner og kvalitet, som du kender fra traditionel fastnettelefoni. Det er bare meget billigere.

Hvem kan bruge IP-telefoni?

IP-telefoni er gennem de seneste år blevet mere udbredt i Danmark. Det skyldes at produktet er blevet billigere, mere fleksibelt og ikke kræver, at du har en bestemt internetudbyder.

Telefoni til både private og erhverv

IP-telefoni er oplagt til både den almindelige forbruger og den professionelle virksomhed, der vil med på den teknologiske bølge samtidig med, at der kan spares penge på unødvendige abonnementer. IP-telefoni giver mulighed for billigere minutpriser både inden- og udenlands. Desuden giver IP-telefoni dig friheden til at flytte din telefon med til udlandet.